dijous, 7 d’abril del 2011

Jinka

16 i 17 d'abril
Hem llogat un 4x4 amb un conductor, un guia, i un ranger (guardia del park) i hem anat 2 dies al parc natural.
El primer dia hem visitat un poblat d'etnia mursi que es la etnia que les dones porten un plat en els llavis. No podia imaginar que encara al segle XXI hi hagues gent vivint en poblats i amb tan poca influencia occidental. Ha estat una bona experiencia passat el dia en el poblat amb ells. La pitjor part ha estat la darrera hora quan hem comencat a fer fotos i tota la gent es barallava per una foto, ja que es paga per obtenirles.
Hem dormit en una barraca del pais a Hana, esta be dormir-hi una vegada a la vida.
Llavors al dia seguent hem anar al mercat a Ghio, ha estat una experiencia meravellosa. Hem arribat a les 10 del mati quan no hi havia quasi ningu, llavors ha anat arribant la gent, amb els seus animals i les seves verdures per vendre, body era la etnia majoritaria.
Les dones vesteixen pells de cabra, i porten molts collarets i bracalets, amb els pits al descobert, i el cabell afeitat, els homes porten una tunica sobre una espatlla.

Estoy viajando con otras 4 personas y hemos alquilado un 4x4, un conductor, un guia y un ranger (un guardian del parque) y hemos estado dos dias en el paque.
El primer dia pasamos muchisimas horas en un poblado mursi, donde las mujeres se ponen un plato en la boca. Parece imposible que una etnia conserve aun sus tradiciones.
Hemos dormido en Hana en una cabaña de las habituales en el pais y a la maañana siguientes hemos ido a Ghio, donde era dia de mercado.
Eramos los unicos turistas del mercado, lo cual significa que hemos sido una atraccion para ellos. Body era la etnia mayoritaria, ha sido una experiencia unica.